Accomodation Mou Hotel Storvorde  Storvorde
Storvorde Nordjylland Syd    Region Nordjylland
Hoteller Storvorde  Hotels accomodationStorvorde  
Mou Hotel
ParkeringWiFi

Mou Hotel Nordjylland Syd

Mou Hotel ligger naturskønt i det nordøstlige Himmerland, omkring 28 km sydøst for Aalborg. i Lille Vildmose, som har et rigt dyreliv, og er kendt for bestanden af kronhjort, samt for at være den eneste yngleplads for kongeørnen i Danmark.

Mou Hotel Nordjylland Syd

Mou Hotel råder over 10 værelser som både kan indrettes som enkeltværelser elle dobbeltværelser. Alle værelser har eget bad / toilet, TV samt internet adgang.

Mou Hotel Velkommen
Mou Hotel Welcome

Selskaber
Mou Hotel har mange års erfaring med afholdelse af forskellige former for selskaber. Bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, begravelser, konferencer, foredrag og events.

Hold dit næste selskab på vores charmerende hotel med afslappet atmosfære.

Mou Hotel har lokaler som passer til selskaber fra 20-220 personer.

Har I i forbindelsen med festen brug for overnatning, så råder hotellet over 10 værelser både enkelt og dobbelt. 

Møder og konferencer
Mou Hotel råder over flere konference- og møderum. Den største sal kan facilitere op til 220 spisende gæster. Den er velegnet til konferencer, store middagsselskaber og fester.

Alle konferencerum har dagslys og er indrettet med tavler, flipover, projektor samt lydanlæg. Der er selvfølgelig gratis trådløs internet i alle lokaler.

Kontakt os og få et godt tilbud på Jeres næste møde eller konference.

WIFI
Alle hotelgæster tilbydes gratis trådløst internet på hele hotellet, og der forefindes ligeledes internet forbindelse via kabel på alle værelser og i alle mødelokaler.

Mou Hotel Omgivelser
Mou Hotel Omgivelser

Omgivelser
Lille Vildmose er et naturområde i de tidligere Sejlflod og Hadsund Kommuner nu Aalborg Kommune og Mariagerfjord Kommune i det nordøstlige Himmerland, omkring 28 km sydøst for Aalborg. Området er et dels privat og dels statsejet, fredet område på ca. 7.600 ha, størstedelen ejes af Aage V. Jensens Fonde. Området er blandt kandidaterne til at blive nationalpark i Danmark.

I forbindelse med fredningen, som er en af Danmarks største, er der skabt mulighed for naturgenopretning, stianlæg, fugletårne m.v..

Lille Vildmose har et rigt dyreliv, og er kendt for bestanden af kronhjort, samt for at være den eneste yngleplads for kongeørni Danmark.

Vildtforvaltningsrådet besluttede i 2007, at også elsdyr skal tilføres mosen indenfor 2-3 år.

Mou Hotel
Mød Mou Hotel på facebook


Priser for værelser

Enkeltværelse: 395 kr. pr. nat

Dobbeltværelse: 495 kr. pr. nat

Morgenmad: 75 kr. pr. pers..

Mou Hotel Storvorde ligger i Storvorde, og kan tilbyde dig et velbeliggende Hotel.
Hvis du vælger Mou Hotel Storvorde, eller bare en velfortjent pause på Mou Hotel Storvorde, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Storvorde.

Attraktioner:         Viking Fortress Fyrkat        JØRN UTZON CENTER        Aalborg Zoo        Denmark's Salt Center

Mou Hotel, clik på Mou Hotel Storvorde og reserver plads direkte på Mou Hotel hjemmeside. I kort afstand fra Mou Hotel i Storvorde, kan du vælge en af de mange Restauranter og spisesteder i Storvorde


Telefon:      Mou Hotel   Homepage: Mou Hotel

Se bedømmelse Bedømmelse af Mou Hotel Storvorde, Har du ris eller ros til dette hotel, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page:  1
[1]   2   >Radisson Blu Limfjord Hotel AalborgRadisson Blu Limfjord Hotel Smile Radisson Blu Limfjord Hotel Ved Stranden, 14-16 9000 Aalborg
Denmark

Open: Aalborg is a commercial and industrial city with proud traditions and many beautiful sights, such as Jens Bangs House, which dates back to the Renaiss

ParkeringPoolFitnesWiFiRestaurantPage: 1
[1]   2   >
   Nordjylland Syd