Hoteller & overnatning København

København har nu to af verdens bedste Michelin Restauranter

De bedste Hoteller og overnatning i Stor København

Leder du efter et godt spisested i København? Eller hvad med en hyggelig café i Stor København hvor du kan slappe helt af?
Hvad enten du har lyst til en lækker brunch på café, en sund frokost eller du leder efter nem take away i Stor København, så har København masser af muligheder. Her er der rig mulighed for at spise sig mæt morgen, middag og aften. Uanset om du er ude og shoppe eller vandre rundt på gågaden i København, så har du et væld af gode Hoteller i København lige indenfor rækkevidde.
Det er GRATIS for hoteller at blive listet på smiling-hoteller.dk - Hoteller - hvor du også GRATIS kan benytte vores Hotel Booking og gavekort system

Make your Hotel grow

Helsingør City
Strømlign dine værktøjer og gør det nemmere at drive dit Hotel. Med Hotels kan du optimere dit Hotel helt ned til den sidste seng, undgå no-shows og styrke dine indtægter.

Gaven som aldrig skal byttes
Smiling Hoteler tilbyder den perfekte gave idé. - - Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med SmilingPos eller SmilingDinner gavekort, går du aldrig forkert i byen. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring hver gang. -
Benyt SmilingPos GRATIS gavekort system
Det er helt GRATIS »
Gavekortet har ingen indløsningsfrist, men kan påfyldes og anvendes uendeligt

The world's best restaurant

Verdens bedste restaurant
Noma København, har i kølvandet på Michelin-udgivelserne oplevet en sand bookingstorm, hvor gæster fra både ind- og udland vil opleve restaurant noma´s høje gastronomiske niveau.

Køkkenchefen René Redzepis synes at have ganske særlige evner, hvor intet er forceret eller overdrevet.

Geranium er nu udnævnt til verdens 2. bedste restaurant med en restaurantoplevelse i samme højder. Menuen er en tour de force ud i det ypperligste kokkehåndværk og en helhedsoplevelse, der ikke på noget tidspunkt taber højde.

Indtast dit GRATIS hotel her»

Du får Gratis online booking
Gratis Gavekortsystem
Gratis Hotel booking
Gratis Global promovering på Smiling-Hoteller.dk og Smiling-Hotels.com

Flere tilbagevendende gæster
Helsingør City

Vi har mange års erfaring, og hver måned håndterer vi mange gæster til Hoteller i alle kategorier, og en nem og hurtig booking betyder at kunden vælge samme hotel igen og igen. Dét synes vi taler for sig selv.

En god gæsteoplevelse begynder længe før besøget til dit hotel. Med muligheden for at tilpasse Take-awey online notifikationer og online bookinger, kan du garantere en endnu bedre gæsteoplevelse.

Learn more »

Gratis Gavekort System

Helsingør Gavekort

Gaven som aldrig skal byttes

Helsingør Gavekort

Smiling Dinner Gavekort så er du ikke i tvivl om hvordan du skal opfylde en af dine nærmestes gaveønsker.

Din Forretning - Hotel kan tilbyde den perfekte gave idé.

Undgå administration og besvær, lad dine kunder købe gavekortet til din restaurant - hotel - forretning online.

Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Helsingør gavekort går du aldrig forkert i byen. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring hver gang.

Gavekortet kan anvendes i alle forretninger der benytter 'Smiling Pos.' digitale Kassesystem eller gavekort system.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes igen og igen. det beløb du køber For, bliver afskrevet og restbeløbet kan du gemme og købe For en anden gang. - Du kan også 'fylde på' gavekortet efter behov.

Gavekortet har ingen indløsningsfrist, men kan anvendes uendeligt

Læs mere om Smiling Pos og Det digitale GAVEKORT der aldrig forældes.

Greater Copenhagen Nordsjælland